Samsung unlocken

Veel Samsung smartphones zijn standaard voorzien van een simlock. Hierdoor kun je je telefoon niet met iedere provider zomaar gebruiken. Om je Samsung voortaan met iedere provider te gebruiken kun je je Samsung simlockvrij maken. Afhankelijk van het type (Android smartphone, een eenvoudige Samsung telefoon of een andere Samsung smartphone) kun je gemakkelijk zelf je telefoon simlockvrij maken.

Afhankelijk van het type Samsung mobiele telefoon maak je zelf je telefoon simlockvrij met behulp van de volgende stappen:

 1. Ongeldige simkaart invoegen:

  Stop een simkaart in je toestel die niet geaccepteerd wordt door de simlock. Is je telefoon voorzien van een simlock van Vodafone? Gebruik dan een simkaart van bijvoorbeeld KPN of T-mobile.

 2. Telefoon aanzetten:

  Met de ongeldige simkaart in het toestel zet je het toestel aan. De telefoon zal proberen op te starten, maar opmerken dat de simkaart door de simlock niet geaccepteerd wordt. Je Samsung zal vragen om een unlock code.

 3. Unlock code invoeren:

  Voer in het daarvoor bestemde veld op je telefoon de gevraagde unlock code in. Controleer goed of je de juiste Samsung unlock code ingevoerd hebt en ga vervolgens verder.

 4. Volg de instructies op je Samsung telefoon:

  Na invoeren van de unlock code voor je Samsung volg je de instructies die het toestel geeft op. Zorg ervoor dat je niet meerdere malen een verkeerde unlock code invoert, dit kan ervoor zorgen dat de simlock definitief wordt en niet meer te verwijderen is.

 5. Gefeliciteerd, je Samsung is simlock vrij!

  Heb je alle stappen juist opgevolgd? Gefeliciteerd! Je Samsung is simlockvrij en kan voortaan met iedere simkaart van elke provider gebruikt worden!

Samsung unlock code

De unlock code voor je Samsung smartphone heb je nodig om het toestel simlock vrij te maken. De Samsung unlock code is via verschillende wegen verkrijgbaar. Ten eerste kun je deze kopen bij je provider, maar na een jaar zal de provider je gratis een unlock code voor je Samsung verstrekken. Voor meer informatie over Samsung unlock codes, lees de algemene informatie over unlock codes. Een unlock code is voor vrijwel ieder merk via dezelfde wegen verkrijgbaar.

Meer over het Unlocken van Samsung telefoons